Hranice - Krajková 2:1 (2:1)

31.03.2018 13:00

15. kolo I. B třídy mužů hřiště FC Cheb - UMT

[roče] Bohužel první jarní zápas se nemohl odehrát na domácí půdě, kdy nám nepřálo počasí a terén byl opravdu k nepoznání. Zápas se tedy odehrál na umělém povrchu na hřišti FC Cheb.
Ze začátku zápasu nic nenaznačovalo tomu, že by domácí nemněli uhrát povinné body proti celku z Krajkové vzhledem k postavení v tabulce.
Během prvních deseti minut Hranice vedli už 2:0, kdy ještě jednu vyloženou šanci neproměnili a ve druhé nastřelili pouze tyč. Ovšem netrvalo dlouho a naše dobře fungující sestava se začala pomalu rozpadat vinou několika zraněními. Jako první odešel v 15. minutě ze hřiště Smáha a následně po něm ve 28. minutě Bartošek. Hosté se brzy oklepali a podařilo se jim snížil na rozdíl jediné branky 2:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.
Oby toho nebylo málo, v 71. minutě se zranila i nová posila z Havlova Fuxa a musel také střídat. Hostující tým přidal na tempu hry, ale také i na hrubosti. V 75, minutě došlo na kraji hřiště k osobnímu souboji mezi Houdkem a hostujícím kapitánovi, kdy vše nakonec vyústilo k incidentu nehodného fotbalového utkání, kdy kapitán napadl Houdka pěstí zezadu do oblasti hlavy. Poté se strhla ještě šarvátka mezi hráči. Výsledek? Jedna červená karta na naší straně, dvě červené na straně Krajkové a jeden zlomený rohový praporek, který nemohl utéct před zlostí kapitána Krajkové.
Zbytek zápasu byl pořád vypjatý a nabízel několik možností branky na obou stranách. Domácí však tvůj hubený náskok uhájili a zvítězili 2:1.
Sestava: Piner – Houdek, Smáha (15.Brožek), Nový (K), Šulák -Hodonický, Fuxa (71. Nováček S), Mojcher K, Dorotovič D -  Bartošek (28. Štugel), Horák
Střídali: Catalin, Černík, Smejkal